Op zoek naar bbl opleiding kraamzorg de waarden?

bbl opleiding kraamzorg de waarden
de waarden
Veelgestelde vragen.
We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Vul een naam in. Vul een geldig e-mailadres in. Vul een telefoonnummer in. Vul een bericht in. Wil je meer informatie? Vraag het aan Sanne. Blijf op de hoogte en praat mee. Kraamzorg de Waarden.
achterwanden keuken
Opleiding.
Kraamzorg de Waarden werkt samen met meerdere ROC s en is een door SBB erkend leerbedrijf. We leiden je op met een opleiding die bij je past. Stage lopen bij De Waarden tijdens je BOL-opleiding. Ben je ingeschreven bij een regionaal opleidingsinstituut ROC voor de Verzorgende IG opleiding niveau 3?
muursticker
Werken Leren opleiding Branche erkend.
Vooropleiding op minimaal VMBO kader niveau aangevuld met een willekeurige MBO niveau 3 opleiding. In bezit van een rijbewijs en de beschikking over een auto. Wil je meer informatie? Vraag het aan Sanne. Blijf op de hoogte en praat mee. Kraamzorg de Waarden.
Verzenddozen
Kraamzorg de Waarden, gelukkig nieuw leven.
Omring Kraamzorg de Waarden. Vraag het onze experts! Alphen aan den Rijn. To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video. Kraamzorg de Waarden. Gelukkig nieuw leven. Kraamzorg de Waarden, gelukkig nieuw leven.
Visitekaartjes maken
Vacatures.
Menu Toon/verberg navigatie. Werken" in de kraamzorg." Vragen werk leer traject. Een 4-daags of 8-daags rooster. Pas jij bij De Waarden? Bekijk onze vacatures. Alles Kraamverzorgende Verzorgende IG Partusassistent Leerling Overig. Landelijk Zuid-Holland Flevoland Noord-Holland Noord-Brabant Utrecht. Landelijk Zuid-Holland Noord-Holland Utrecht.
Vacatures: werken in de kraamzorg in jouw regio.
Bekijk onze vacatures! Opleiding van medewerkers. Kraamzorg de Waarden investeert in haar medewerkers. Om alle medewerkers binnen De Waarden nu en in de toekomst in staat te stellen om kwalitatief goede en professionele zorg en dienstverlening te blijven leveren, is scholing en bijscholing noodzakelijk.
Wil jij opgeleid worden tot Kraamverzorgende BBL Traject? Solliciteer nu!
De zorgvraag van de kraamvouw en haar naasten beantwoordt Kraamzorg Anne in haar eigen vertrouwde omgeving met de nodige deskundigheid, professionaliteit en flexibiliteit, waarbij hart voor de zorg een onmisbare factor is. Deze doelen zijn voor Kraamzorg Anne realiseerbaar door de deskundigheid van haar werknemers, hun kennis over en hun affiniteit met verschillende culturen, normen en waarden en de nauwe samenwerkingsverbanden met relevante organisaties. Voor de regio Noord-Holland zijn wij per direct op zoek naar ongediplomeerde, gemotiveerde, enthousiaste collegas die voor het volledige pakket als kraamverzorgende gaat. Het is mogelijk om via Kraamzorg Anne de opleiding kraamverzorgende te volgen.
Werken bij De Waarden Veelgestelde vragen.
Bij Kraamzorg de Waarden kun je via een interne opleiding direct als kraamverzorgende aan de slag. In een traject van enkele maanden leer je via theorielessen en praktijkervaring zelstandig werken als kraamverzorgende, terwijl je alvast bij ons in dienst bent.
Werken in de kraamzorg.
Een 4-daags of 8-daags rooster. Sta jij je mannetje in de kraamzorg? Professionals in de zorg waar je op kunt bouwen. Kraamzorg de Waarden. Kraamzorg de Waarden staat voor deskundige kraamzorg. Zonder toeters en bellen. En goede zorg bieden kan alleen met tevreden medewerkers.

Contacteer ons