Meer resultaten voor bbl opleiding kraamzorg groningen

bbl opleiding kraamzorg groningen
Werken en leren bij de Kraamvogel.
Wil je je omscholen en/of heb je nog geen zorgachtergrond, maar wil je heel graag Kraamverzorgende worden? We bieden regelmatig verkorte trajecten aan voor de opleiding Kraamzorg. Onder toeziend oog van een gediplomeerd kraamverzorgende doe je ervaring op in onze gezinnen.
Opleiding Doktersassistente
Werken bij KraamZus Bekijk de openstaande vacatures van KraamZus.
Type hier in waar je naar op zoek bent. Friesland, Groningen, Drenthe, Lelystad, NOP. 088 41 00 700. Noord-Holland, Almere en het Gooi. 088 41 00 750. Noord-Brabant, Zuid-Gelderland en Noord-Limburg. 088 41 00 780. Ons contact met jou. Bevallen in het ziekenhuis. Bekijk hier onze instructiefilmpjes voor uitleg over het verzorgen van je baby. 1 op 1 kraamzorg. Borstkolf huren of kopen. Voer jouw postcode in en controleer of KraamZus zorg biedt in jouw woonplaats/regio. Ja, KraamZus is actief in je regio. Helaas, KraamZus is nog niet actief in je regio. Baby van de Maand. Aanmelden Mijn KraamZus. Opleiding tot kraamverzorgende.
hbo opleidingen groningen
Opleiding kraamverzorgster opleiding kraamverzorgster Drenthe.
Opleiding kraamverzorgster Drenthe. Opleiding kraamverzorgster Groningen. Opleiding kraamverzorgster Gelderland. Opleiding kraamverzorgster Flevoland. Opleiding kraamverzorgster Limburg. Opleiding kraamverzorgster Brabant. Opleiding kraamverzorgster Zeeland. Opleiding kraamverzorgster Zuid-holland. Opleiding kraamverzorgster Noord-Holland. Opleiding kraamverzorgster Utrecht. Opleiding kraamverzorgster Friesland. Kraamverzorgster opleiding een roeping? Het werk na de opleiding kraamverzorgster. Opleiding kraamzorg Dianne. Het werk Dianne. Bevallen als kraamverzorgster. Opleiding kraamverzorgster Drenthe. U bevindt zich nu: Opleiding kraamverzorgster Opleiding kraamverzorgster Drenthe. Opleiding kraamverzorgster Drenthe. Voor de opleiding kraamverzorgster Drenthe zijn er meerdere mogelijkheden om je opleiding te volgen. Dit kan volgens de BOL methode, de BBL methode of lekker THUIS.
Opleiding Doktersassistente
18 Kraamstudenten van start bij ROC Menso Alting.
Ze werken in de praktijk en volgen daarnaast het theoretisch gedeelte van de door de branche erkende opleiding Kraamverzorgende bij ons op school. Als de studenten alle onderdelen met een voldoende afronden, ontvangen ze aan het eind van dit jaar van ROC Menso Alting het door VVT erkende branchediploma Kraamverzorgende met bijbehorende spel. Wij hebben erg veel zin in deze samenwerking en zijn blij met het vertrouwen van de kraaminstellingen. Op de foto's: bestuurder van Kraamzorg het Groene Kruis en Isis Kraamzorg Lindy van Breda Vriesman heet de achttien BBL-ers en docenten van het ROC Menso Alting van harte welkom! Deze pagina e-mailen. Tijd: 0900: tot 1130: uur. Tijd: 0900: tot 1130: uur. Tijd: 1830: tot 2030: uur. Vakanties en periodisering. 9721 LX, Groningen.
Werken en leren Kraamzorg Het Groene Kruis.
Als je gekozen hebt om borstvoeding te geven ben je bij het Borstvoeding Expertisecentrum van Kraamzorg Het Groene Kruis B.V. aan het juiste adres. Schrijf je in. Werken en leren. Samenwerking met verloskundigen. Werken en leren. Welke opleiding heb je precies nodig om kraamverzorgende te kunnen worden? Om als kraamverzorgende aan de slag te kunnen, moet je in het bezit zijn van een van de volgende opleidingen.: Opleiding Verzorgende niveau 3 BOL reguliere dagopleiding. Verzorgende 2 jarige deeltijd opleiding BBL verkort.
Werken bij.
Op dit moment is javascript niet ingeschakeld op uw browser waardoor sommige onderdelen van de site niet goed zullen werken. Schakel javascript in om volledig gebruik te maken van alle functionaliteiten. Gewoon goede kraamzorg. De kraamtijd van onze gezinnen. Alles wat je wilt weten.
Opleiding kraamverzorgster opleiding kraamverzorgster Groningen.
Opleiding kraamverzorgster Groningen. Voor de opleiding kraamverzorgster Groningen zijn er meerdere mogelijkheden om je opleiding te volgen. Dit kan volgens de BOL methode, de BBL methode of lekker THUIS. Echter gaat het op deze pagina meer over de locaties waar je een opleiding kraamzorg kunt volgen.
Leerwerkplekken bij Isis Kraamzorg 2016.
Het volgen van een BBL-traject betekent dat je het volgen van de mbo-opleiding van Verzorgende IG, specialisatie kraamzorg, met werken als leerling kraamverzorgende binnen onze organisatie gaat combineren. Voor de duur van de opleiding word je op basis van een leer-arbeidsovereenkomst aangesteld bij Isis Kraamzorg. Tijdens de opleiding ontvang je conform de cao VVT het leerling-salaris en word je uitstekend begeleid en ondersteund door onze ervaren medewerkers. je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Drachten en/of in een straal van 30 kilometer rondom de stad Groningen.;

Contacteer ons